Fødselshypnose

En unik og naturlig tilgang til det at være gravid og fødende, der hjælper dig til at fjerne frygt og ængstelse, smerter og uro undervejs i graviditeten. Og som lærer dig teknikker til at føde uden smerte med din mand/partner som hjælper. Kan anvendes af førstegangsfødende eller flergangsfødende. Det er en metode, som vinder indpas på de danske sygehuse, da undersøgelser har vist at forbruget af smertestillende midler kan mindskes ved brug af hypnose. Personligt ville jeg ønske, at jeg havde kendt til metoden, da jeg fik mine to drenge.
Vi er skabt til at føde. Det har vi altid været! Dyrene på marken, selv katten hjemme i køkkenet klarer fødsler uden ståhej, så selvfølgelig kan vi kvinder også klarer det.
Hypnoterapien kan være behjælpelig til at få kontakt med kroppen og med at lære dig at arbejde med i stedet for imod. En af de største faktorer i oplevelsen af smerte, er frygt. Ved at deltage i et fødselsforløb med hypnoseteknikker, kan vi fjerne din frygt/ængstelse og klæde dig på til at gå fødslen i møde.

Et fødselshypnose-forløb starter efter uge 12 og består af 5-6 behandlinger, flest i sidste trimester, 3 personlige lydfiler, og opfølgning efter fødsel. Din partner er velkommen til at deltage efter aftale.


Metoden er udviklet gennem mange års arbejde af Marie Mongan – se mere på https://us.hypnobirthing.com/about/marie-mongan-method/#wysija
Jeg var så heldig at deltage i Marie Mongans undervisning i Boston i 2013, og er uddannet herhjemme af John Madsen.

Jeg har desuden deltaget i flere undervisningsseancer omkring fertilitetsbehandling i USA, ved Lynsie Eastburn. Hypnoterapi har en gavnlig effekt især for gruppen af par, hvor ingen fysiologiske årsager er fundet til barnløshed.

“Personligt ville jeg ønske, at jeg havde kendt til metoden, da jeg fik mine to drenge”